Restaurera bilen med en polermaskin!​

  • av
Man som polerar en bil med polermaskin

Varför skall du köpa en ny bil när du kan spara massa pengar på att köpa en begagnad bil som du sedan restaurerar upp med en polermaskin? Många lägger idag flera hundratusentals kronor på att köpa en ny bil som sedan minskar med ca: 30 % bara du plockar ut den på vägen. Vi på polermaskinen har lösningen, köp en bil med några år på nacken och lägg till några tusenlappar på en polermaskin. Med hjälp av en polermaskin kommer du snabbt och effektivt att få din bättre begagnade bil att se ut som ny igen.

Vi har gjort utförliga test där vi värderar olika typer av polermaskiner och vilken som skulle passa dig bäst till din bil. Du kan läsa mer på vår bäst i test guide.

Polermaskin som gör din bil som ny

Vi på polermaskinen vill att du skall känna dig trygg när du köper en polermaskin. En polermaskin är ett effektivt verktyg som gör att en sliten lack med repor lätt får sin lyster tillbaka och ser ut som ny. Genom att använda en oscillerande polermaskin så kan en nybörjare utan risk för att skada lacken enkelt få sin bil tillbaka till originalskicket med en otrolig finish. Osillerande polermaskiner är otroligt skonsamma mot lacken på grund av dess oscillerande rörelse som gör det nästintill omöjligt att bränna lacken. Vem som helst såväl nybörjare som proffs kan känna sig trygga med en oscillerande polermaskin. Vill man ha en än effektivare polermaskin kan man titta på en roterande polermaskin. Dock skall man tänka på att risken för fel ligger närmare med en roterande polermaskin än med en oscillerande polermaskin då de är mycket effektivare med sin roterande funktion samtidigt som djupare repor enkelt korrigeras med en roterande polermaskin.

Vilken polermaskin skall jag välja?

Vad skall du då välja för polermaskin till din bilrestauration? Vi på polermaskinen brukar i de aldra flesta fall rekommendera att man väljer en oscillerande polermaskin framför en roterande polermaskin. Varför? Jo, för om du inte har en bil som har djupa repor så räcker det ofta med en oscillerande polermaskin och som vi nämde tidigare är felmarginalerna mycket större med en oscillerande framför en roterande. Har du dock en bil med djupa repor då rekommenderar vi dig att kolla på en roterande polermaskin och lösa vår användarguide hur man använder en roterande polermaskin på ett säkert och effektivt sätt.

Med det önskar vi dig lycka till med din bilrestauration!