Vi har tagit fram dem ultimata polermaskin paketen för dig. När man köper en polermaskin är det en hel del att köpa till för att få bästa möjliga resultat, vad är då inte skönare än att köpa allt komplett från början så man slipper missa något. Vi har kollar på olika paket som är fulländade och rekommenderar de som vi tycker passar såväl hemmaanvändaren som proffs. Polermaskin paket är komplett med alltid ifrån polermaskin, polerrondell, polermedel och ipa för det perfekta resultatet. Nedan finner du olika paket med erbjudande just nu!

Bästa polermaskin paketen 2021!

BÄSTA STORA

Polermaskin paket Tokya All In One MEGA

Polermaskin paket Tokya All In One Mega har allt du kan tänkas behöva för att polera, ett helt komplett paket för bästa resultat med hela 19 olika artiklar till ett oslagbart pris.

BÄSTA MELLAN

Polermaskin paket Tokya OP5 All In One Deluxe

Polermaskin paket Tokya All In One Delux är likvärdigt de stora paketet men med endast en polermaskin istället för två som ingår i det stora paketet.

BÄSTA LITET

Polermaskin paket Turtle Wax All In One Basic

Polermaskin paket Turtle Wax All in One Basic är ett mindre paket till ett reducerat pris för att endast ta med de absolut nödvändigaste.

Vad är ett polermaskin paket?

Ett polermaskin paket är till för att underlätta urvalsprocessen för dig. Är det första gången du skall polera din bil, båt, husvagn eller motorcykel kan det lätt bli övermäktigt med att välja ut alla separata delar som krävs för en komplett polermaskinsupplevelse. Vi på polermaskinen har därför valt att ta fram några polermaskin paket som vi anser passa alla olika typer av poleringar och underlättar processen för dig. Varför behöva välja allt när du kan köpa helt kompletta paket. Ett polermaskin paket är till för att vara komplett så du inte behöver tänka på något annat än att köpa ett polermaskin paket som passar dig.

polermaskin PAKET funktion

Vad fyller då ett polermaskin paket för funktion? Ett polermaskin paket skall vara användarvänligt och komplett. Vem uppskattar inte att kunna köpa allt du behöver med ett knapptryck istället för att leta runt efter alla tillbehör? Därför har vi valt ut kompletta polermaskin paket i olika prisklasser för att underlätta processen för dig. Självklart går det lika bra att köpa allt löst, men om du inte vill göra det utan ha en färdig lösning så är ett polermaskin paket något för dig.

Hur du använder ditt polermaskin paket

Ett polermaskin paket innehåller alla olika tänkbara delar du kan behöva vid polering med en polermaskin. Självklart ingår polermaskinen, polertrissor, IPA för rengöring av ytorna mellan de olika polerprodukterna. Polermedel ingår och beroende på polermaskin paketets storlek får du med olika många tillbehör. De mest essentiella är polermaskin, polertrissor, IPA, rubbing, polish och finish sedan brukar vi alltid rekommendera att man kompletterar med ett bra skyddande vax. Viktigt att tänka på när du polerar med ditt polermaskin paket är att du har olika hårdhet på dina polertrissor. Gul/grön polertrissa är den hårdaste och skall fördelaktigt användas tillsammans med rubbingen. Medans blå polertrissa används med polishen för lättare polering och avslutningsvis använder du dig av en svart polertrissa för finishen och vaxet, så det kan vara bra att ha flertalet polertrissor för de kommer att gå åt. Viktigt är även att regelbundet rengöra polertrissorna och byta ut dem när de är för dåliga för det bästa resultatet.

Polermaskin paket fördelar

Ett polermaskin paket är otroligt smidigt och enkelt att välja ut istället för att själv handplocka  alla produkter som du behöver vid en rekond. Du vet att du får ett komplett polermaskinskitt med allt du behöver för att påbörja din rekond omedelbart. Vidare är det förmånligt om man känner sig osäker på vilka produkter man skall arbeta med vid en bilrekond så för nybörjare lämpar sig dessa polermaskins paket väldigt bra och vi kan garantera att de kommer ge ett strålande resultat till ett förmånlig pris. När återförsäljare kan sälja samtliga produkter i ett paket så brukar det normalt sett bli betydligt billigare än att köpa dem styckvis.

Polermaskin paket Nackdelar

Nackdelen med ett polermaskin paket är att man själv inte kan plocka ut vilka produkter man vill ha i sitt paket utan det är redan förutbestämt. Detta kan vara en fördel med om man inte vet vad man skall välja. Men för rekondare som har specifika önskemål så har man inte möjligheten att ändra det som ingår i paketet.

När skall man välja ett polermaskin paket?

Som vi ser ovan så finns det otroligt mycket fördelar med att välja ett polermaskin paket som är komplett. Många känner sig osäkra när det kommer till val av polermaskin och vet inte riktigt vad som behövs för att rekonda bilen med en polermaskin. Då är det otroligt bra med ett polermaskin paket där allt är komplett från start och kommer ge ett fulländat poleringsresultat. Polermaskinerna arbetar tillsammans med produkterna och därför är även det viktigt för att lyckas med en bra polering. Vi på polermaskinen har försökt att plocka fram tre prisvärda polermaskin paket som vi är övertygade om att Ni kommer bli nöjda med.

Tokya All In One Mega är ett maxat poleringspaket med två olika polermaskiner. Komplett paket med Tokya OP5 – En oscillerande polermaskin samt den roterande poleringsmaskin (Tokya RP8). Hög kvalité på båda maskinerna och de medföljande tillbehören. Absolut allt som behövs för att ge den trötta lacken ett riktigt ansiktslyft medföljer, totalt 19 olika delar. Används för att ta bort repor och även mekanisk applicering av vax. Passar både nybörjare och proffs. En enkel maskin att använda med mycket bra poleregenskaper. Vi rekommenderar starkt!

Ett mycket prisvärt paket där  allt du behöver finns med och både maskiner och tillbehör är av hög kvalitét. Topprecenserade polermaskiner från Tokya, stora flaskor med poleringsmedel (1000 ml) och tillbehör som håller länge. Paketet innehåller både en oscillerande och en roterande poleringsmaskin, vilket gör att man kan polera både stora och små projekt mycket effektivt. Utöver den standard 5″ fästplattan med passande skumtrissor, så medföljer även en 4″ fästplatta och fem olika skumtrissor. Det gör att man kommer åt riktigt bra på även de mindre ytorna som är svåråtkomliga.

Det går också att köpa polermaskinerna separat här!

Polermaskin paket Tokya All In One MEGA innehåller

  1. Polermaskin Tokya OP5 – Oscillerande, pålitlig och enkel att använda. Prisvärd!
  2. Polermaskin Tokya RP8 – Pålitlig och enkel att använda. Prisvärd!
  3. Polermedel King Carthur Reshine Cut (1/3) / 1000 ml – Rubbing. Ett lite grövre polermedel, som funkar bra även för de lite hårdare lackytorna.
  4. Polermedel King Carthur Reshine Polish (2/3) / 1000 ml – Rubbing/ polishing. Ett medelgrovt polermedel, som även lämpar sig för ”ett stegs”-behandling.
  5. Polermedel King Carthur Reshine Finish (3/3) / 1000 ml – Ett mycket fint finishing-medel. Ett polermedel för borttagning av hologram och polerrosor. Enkelt att använda.
  6. PadBoys Ullrondell Wool Cutter 5″ – Mycket grov polerrondell. Ger ett synligt resultat snabbt. Äkta lammull, 135 mm
  7. PadBoys Gul / Heavy Cutting 5,5″ – Grov slipning, 140 mm
  8. PadBoys Orange / Soft Cutting 5,5″ – Lätt slipning, 140 mm
  9. PadBoys Grön / Heavy Polish 5,5″ – Grov polering, 140 mm
  10. PadBoys Blå / Soft Polish 5,5″ – Lätt polering, 140 mm
  11. PadBoys Svart / Finishing 5,5″ – Efterbehandling och vaxning, 140 mm
  12. Fästplatta Flexipads medium 4″ – Mjuk fästplatta för roterande poleringsmaskiner. M14 verktygsaxel.
  13. PadBoys Gul / Heavy Cutting 4″ – Grov slipning, 100 mm
  14. PadBoys Orange / Soft Cutting 4″ – Lätt slipning, 100 mm
  15. PadBoys Grön / Heavy Polish 4″ – Grov polering, 100 mm
  16. PadBoys Blå / Soft Polish 4″ – Lätt polering, 100 mm
  17. PadBoys Svart / Finishing 4″ – Efterbehandling och vaxning, 100 mm
  18. Djuprengöring Padboys IPA, 500 ml – Riktigt effektivt rengöringsmedel. För att få en helt ren yta före och efter polering.
  19. Allround Rengöringsdukar King Carthur Royal Flush – Mikrofiberdukar för att torka av överblivet polermedel.
   

Polermaskin Tokya OP5 är en prisvärd oscillerande polermaskin. Den har en ergonomisk design, är relativt lättviktig och är därför också enkel att hantera. Tokya OP5 har en 15 mm excentrisk rörelse, vilket betyder att den har ett ”kast” i sidled. Kastet gör det lättare att få bra resultat snabbare på stora ytor. Maskinen lämpar sig väl för nybörjare då den har ett brett val av hastighet, vilket gör det möjligt att börja polera försiktigt och därmed också säkert. Man håller nere yttemperaturen och det är enkelt att komma igång. Mycket bekväm och enkel manövrering av maskinen. Den har en mjukstartsfunktion, vilket kör igång maskinen på ett mjukt och kontrollerat sätt till den valda hastigheten. Den håller ett konstant varvtal, även om belastningen ökar när man trycker plattan mot lacken. Den aktivt övervakar och kompenserar effekten – en typ av ”farthållare”.

Polermaskin Tokya RP8 är en prisvärd roterande polermaskin. Perfekt för dig som önskar samma slutresultat som med en dyr professionell maskin, men inte vill betala det tredubbla priset. Den har en ergonomisk design, är relativt lättviktig och är därför också enkel att hantera. Maskinen lämpar sig väl för nybörjare då den har ett brett val av hastighet, vilket gör det möjligt att börja polera försiktigt och därmed också säkert. Man håller nere yttemperaturen och det är enkelt att komma igång. Mycket bekväm och enkel manövrering av maskinen. Den har en mjukstartsfunktion, vilket kör igång maskinen på ett mjukt och kontrollerat sätt till den valda hastigheten. Den håller ett konstant varvtal, även om belastningen ökar när man trycker plattan mot lacken. Den aktivt övervakar och kompenserar effekten – en typ av ”farthållare”.

Padboys ulltrissa 100% äkta lamm. Den ger ett utmärkt poleringsresultat, ger snabbt ett synligt resultat på mycket repad yta. Ullen är mycket stark och tålig. Används tillsammans med grovt polermedel (grovrubbing).

Padboys skumtrissor är de utformade på ett unikt sätt som skiljer sig mot de flesta andra polertrissor i butiken. De har rundande kanter vilket gör att man undviker skarp kontakt med de delar man inte vill ska behandlas och man får en mjukare övergång på de ställen där ytan inte är helt plan. Det hex-formade mönstret minskar onödigt extra kladd, fånger upp överskott av polermedel och tar hand om polerdammet som skapas.

King Carthur Reshine Cut (1/3) är ett silikonfritt, effektivt lite grövre polermedel / rubbing, som funkar bra även för de lite hårdare lackytorna. Används tillsammans med ull, skumrondell eller mikrofiber. Vid användning med polermaskin får man en effektiv slipning av lacken upp till P1500 slipgrad.

King Carthur Reshine Polish (2/3) är ett silikonfritt, medelgrovt polermedel / rubbing, som lämpar sig för alla typer av polermaskiner. Bra val för ”en-stegs”-behandling. Denna produkt lämpar sig väl för alla typer av lackade ytor, från extremt mjuka till hårda. Vid användning med polermaskin får man en effektiv men försiktig slipning av lacken upp till P2500 slipgrad.

Polermedel King Carthur Reshine Finish (3/3) är ett silikonfritt, mycket fint polermedel / finishing-medel. Ett polermedel för borttagning av hologram, polerrosor och andra polerskavanker. Lämnar efter sig en mycket fin och glänsande yta. Produkten är avsedd för slutpolering. Används som sista steg i poleringen.

Padboys IPA (isopropanol 50%) är ett väldigt effektivt alkoholbaserat rengöringsmedel. IPA kan ta bort envist fett och smuts som sitter på lacken. Detta är ett utmärkt verktyg för att få en helt ren yta. Används för en sista rengöring innan tex. vaxning och polering för att säkerhetsställa att inga restprodukter eller medel finns kvar på ytan.

King Carthur är ett paket av mikrofiberdukar (5st), perfekt storlek för allround-användning 40 x 40 cm. Lämpliga för rengöring och torkning av både interiör och exteriör.

KING CARTHUR’S POLERSYSTEM:

Båda trissor och medel är märkta med färgkoder för att göra användningen mycket enkel och effektiv. Kombinera rätt polermedel med rätt polertrissa för bästa resultat!

(Obs! Färgkombinationerna är bara rekommenderade kombinationer och fingervisningar, givetvis går det bra att kombinera trissa och medel hur man vill och efter lackens förutsättningar.)

 • GUL kork och trissa: Grov slipning för att ta djupa repor i lacken
 • ORANGE trissa: Lätt slipning (används med GUL eller GRÖN kork)
 • GRÖN kork och trissa: Grov polering för att ta bort lättare repor
 • BLÅ trissa: Lätt polering (används med GRÖN eller SVART kork)
 • SVART kork och trissa: Slutbearbetning för att få absolut högsta glans

Ett komplett paket med Tokya OP5 – En oscillerande polermaskin av hög kvalité med tillbehör som är optimala för denna polermaskin följer med polermaskin paketet. Allt som behövs och lite till för att ge den matta lacken ett riktigt lyft. Används för att ta bort repor och även för att applicera vax. Passar helt enkelt både nybörjare och proffs då det är en enkel maskin att använda med mycket bra polermaskinsegenskaper. Med detta polermaskin paket får du snabbt ett hologramfritt poleringsresultat!

”Jag har aldrig polerat innan, hur gör jag och vad ska jag välja?”

Våga prova. Gör det enkelt, det är inte så svårt. Vi rekommenderar att börja med en oscillerande polermaskin som tex. Tokya OP5. Med denna är det svårt att göra misstag och hur du än polerar så kommer det bli bättre än innan. I detta kompletta poleringspaket så medföljer allt som behövs för att komma igång. Börja med den mildaste kombinationen mellan polertrissa och medel. Biter det inte på reporna så växla upp till en grövre trissa, räcker det inte så prova med ett grövre polermedel. Du lär dig grunderna väldigt snabbt!

Det går också att bara köpa poleringsmaskinen löst här!

Polermaskin paket Tokya OP5 All In One Deluxe innehåller

 1. Polermaskin Tokya OP5 – Oscillerande, pålitlig och enkel att använda. Prisvärd!
 2. Polermedel King Carthur Reshine Cut (1/3) / 250 ml – Rubbing. Ett lite grövre polermedel, som funkar bra även för de lite hårdare lackytorna.
 3. Polermedel King Carthur Reshine Polish (2/3) / 250 ml – Rubbing/ polishing. Ett medelgrovt polermedel, som även lämpar sig för ”ett stegs”-behandling.
 4. Polermedel King Carthur Reshine Finish (3/3) / 250 ml – Ett mycket fint finishing-medel. Ett polermedel för borttagning av hologram och polerrosor. Enkelt att använda.
 5. Skumrondell PadBoys DA Gul / Heavy Cutting – Grov slipning, 140 mm (5,5″)
 6. Skumrondell PadBoys DA Orange / Soft Cutting – Lätt slipning, 140 mm (5,5″)
 7. Skumrondell PadBoys DA Grön / Heavy Polish – Grov polering, 140 mm (5,5″)
 8. Skumrondell PadBoys DA Blå / Soft Polish – Lätt polering, 140 mm (5,5″)
 9. Skumrondell PadBoys DA Svart / Finishing – Efterbehandling och vaxning, 140 mm (5,5″)
 10. Djuprengöring Padboys IPA, 500 ml – Riktigt effektivt rengöringsmedel. För att få en helt ren yta före och efter polering.
 11. Allround Rengöringsdukar King Carthur Royal Flush – Mikrofiberdukar för att torka av överblivet polermedel.
 

Polermaskin Tokya OP5 är en prisvärd oscillerande polermaskin. Den har en ergonomisk design och är relativt lätt och därmed också enkel att hantera. Tokya OP5 har en 15 mm excentrisk rörelse. Kastet gör det lättare att få bra resultat snabbare på stora ytor utan att ytan blir för varm. Maskinen lämpar sig väl för nybörjare då den har ett brett val av hastighetsinställningar, vilket gör det möjligt att börja polera försiktigt och därmed också säkert. Den har en mjukstartsfunktion, vilket kör igång maskinen på ett mjukt och kontrollerat sätt till den valda hastigheten. Den håller ett konstant varvtal, även om belastningen ökar när man trycker plattan mot lacken vilket den gör genom att aktivt övervaka och kompensera effekten.

Padboys skumtrissor är de utformade på ett unikt sätt som skiljer sig mot de flesta andra polertrissor. De har rundande kanter vilket gör att man undviker skarp kontakt med de delar man inte vill ska behandlas och man får en mjukare övergång på de ställen där ytan inte är helt plan. Det hex-formade mönstret minskar onödigt extra kladd, fångar upp överskott av polermedel och tar hand om polerdammet som bildas vid polering med en polermaskin.

King Carthur Reshine Cut (1/3) är ett silikonfritt, effektivt lite grövre polermedel / rubbing, som funkar bra även för de lite hårdare lackytorna. Används tillsammans med ull, skumrondell eller mikrofiber. Vid användning med polermaskin får man en effektiv slipning av lacken upp till P1500 slipgrad.

King Carthur Reshine Polish (2/3) är ett silikonfritt, medelgrovt polermedel / rubbing, som lämpar sig för alla typer av polermaskiner. Bra val för ”en-stegs”-behandling. Denna produkt lämpar sig väl för alla typer av lackade ytor, från extremt mjuka till hårda. Vid användning med polermaskin får man en effektiv men försiktig slipning av lacken upp till P2500 slipgrad.

Polermedel King Carthur Reshine Finish (3/3) är ett silikonfritt, mycket fint polermedel / finishing-medel. Ett polermedel för borttagning av hologram, polerrosor och andra polerskavanker. Lämnar efter sig en mycket fin och glänsande yta. Produkten är avsedd för slutpolering. Används som sista steg i poleringen.

Padboys IPA (isopropanol 50%) är ett väldigt effektivt alkoholbaserat rengöringsmedel. IPA kan ta bort envist fett och smuts som sitter på lacken. Detta är ett utmärkt verktyg för att få en helt ren yta. Används för en sista rengöring innan tex. vaxning och polering för att säkerhetsställa att inga restprodukter eller medel finns kvar på ytan.

King Carthur Royal Flush är ett paket av mikrofiberdukar (5st), perfekt storlek för allround-användning 40 x 40 cm. Lämpliga för rengöring och torkning av både interiör och exteriör.

Polermaskinens egenskaper

 • Produkt: Polermaskin Tokya OP5
 • Användning: Mekaniskt polera bort repor
 • Kabellängd: 5 m
 • Effekt: 500 W (max. 750 W vid kompenserande effekt)
 • Hastighet: 2000 – 4500 rpm
 • Max storlek rondell: 150 mm
 • Vikt: 2,6 kg

Turtle Wax TW 850-OSC All in One BASIC är ett bra nybörjarpolermaskin paket, perfekt för dig som vill komma igång med polering. I paketet ingår en oscillerande polermaskin och alla tillbehör du behöver. Med denna polermaskin går poleringen smidigt och du får ett snyggt slutresultat. Maskinen levereras med kardborreplattor och kan användas ihop med polerrondeller med en diameter på 130-160 mm. I paketet ingår 5 st polertrissor, ett högkvalitativt polermedel, ett djuprengörande medel för borttagning av polermedelsrester samt mikrofiberdukar.

Maskinen kan även köpas löst här!

Polermaskin paket All In One Basic innehåller

 • Oscillerande polermaskin Turtle Wax TW 850-OSC
  • 2 x Stödrondeller
  • 1 x Polerrondell
  • 1 x Fast mutternyckel
  • 1 x set extra kolborstar (2 st)
  • U-handtag
  • Sidohandtag
 • Polermedel King Carthur Reshine Polish 2/3, 250 ml – Rubbing/ polishing. Ett medelgrovt polermedel, som även lämpar sig för ”ett stegs”-behandling.
 • PadBoys Gul / Heavy Cutting – Grov slipning, 140 mm (5,5″)
 • PadBoys Orange / Soft Cutting – Lätt slipning, 140 mm (5,5″)
 • PadBoys Grön / Heavy Polish – Grov polering, 140 mm (5,5″)
 • PadBoys Blå / Soft Polish – Lätt polering, 140 mm (5,5″)
 • PadBoys Svart / Finishing – Efterbehandling och vaxning, 140 mm (5,5″)
 • Djuprengöring Padboys IPA, 500 ml – Riktigt effektivt rengöringsmedel. För att få en helt ren yta före och efter polering.
 • Allround Rengöringsdukar King Carthur Royal Flush – Mikrofiberdukar för att torka av överblivet polermedel.
 

Turtle Wax TW 850-OSC är en prisvärd oscillerande polermaskin från Turtle Wax. Perfekt för dig som inte polerar så ofta men ändå vill ha en stabil och driftsäker polermaskin till ett lågt pris. Den ergonomiska utformningen och den steglösa varvtalsregleringen med softstart-funktion ökar användarvänligheten och gör maskinen enkel att manövrera, även för nybörjare.

Padboys skumtrissor är de utformade på ett unikt sätt som skiljer sig mot de flesta andra polertrissor i butiken. De har rundande kanter vilket gör att man undviker skarp kontakt med de delar man inte vill ska behandlas och man får en mjukare övergång på de ställen där ytan inte är helt plan. Det hex-formade mönstret minskar onödigt extra kladd, fångar upp överskott av polermedel och tar hand om polerdammet som skapas av polermaskinen.

King Carthur Reshine Polish (2/3) är ett silikonfritt, medelgrovt polermedel / rubbing, som lämpar sig för alla typer av polermaskiner. Bra val för ”en-stegs”-behandling. Denna produkt lämpar sig väl för alla typer av lackade ytor, från extremt mjuka till hårda. Vid användning med polermaskin får man en effektiv men försiktig slipning av lacken upp till P2500 slipgrad.

Padboys IPA (isopropanol 50%) är ett väldigt effektivt alkoholbaserat rengöringsmedel. IPA kan ta bort envist fett och smuts som sitter på lacken. Detta är ett utmärkt verktyg för att få en helt ren yta. Används för en sista rengöring innan tex. vaxning och polering för att säkerhetsställa att inga restprodukter eller medel finns kvar på ytan.

King Carthur Royal Flush är ett paket av mikrofiberdukar (5st), perfekt storlek för allround-användning 40 x 40 cm. Lämpliga för rengöring och torkning av både interiör och exteriör.

Polermaskinens egenskaper

 • Produkt: Oscillerande polermaskin Turtle Wax TW 850-OSC
 • Användningsområde: Mekanisk borttagning av repor, vaxapplicering
 • Fästplatta: M14
 • Slagläge: 8 mm
 • Varvtal: 2000-6000 rpm (justerbart)
 • Vikt: 2,7 kg
 • Effekt: 850 W
 • Spänning: 230 V
 • Längd på sladd: 4 meter
 • Stödrondeller: ø 114 mm & ø 127 mm
 • Polerrondell: ø 130 mm
 

Det som ingår varierar beroende på vilken storlek av paket du väljer att köpa. Men tanken med ett polermaskin paket är att du skall få alla tillbehör som behövs för att kunna polera bilen direkt utan att behöva fundera på om du har köpt allt som behövs eller har glömt något.

Fördelen med ett polermaskin paket är att du har allt du behöver direkt och inte behöver fundera på om du behöver komplettera med något eller glömt tillbehör. Samtidigt om du köper det i ett paket så brukar alla produkter att bli billigare än om du köper dem separat.