Motion och hälsa med din polermaskin

  • av
Polering av bil

Tycker du det är viktigt med motion och hälsa men inte riktigt har tiden för det? Då finns det en väldigt enkel lösning på det hela. Nämligen att kombinera nytta med nöje, genom att polera din bil, husvagn, båt eller motorcykel får du helt enkelt in den vardagsmotionen du behöver för att bibehålla din hälsa.

Hur kan polering av bilen främja hälsan?

Genom att polera bilen, husvagnen, båt eller motorcykeln så får du upp pulsen vilket främjar det kardiovaskulära systemet som höjer din konditionsnivå och ökar ditt välbefinnande. Finns det något mer tillfredsställande än att få en välpolerad bil samtidigt som du faktiskt motionerar? Det blir helt enkelt ett koncept där man vinner i båda ändarna och sparar tid samt pengar samtidigt. Om inte hade du behövt lämna in bilen för polering vilket hade kostat massor av pengar samtidigt som det inte hade givit dig dessa hälsofördelar som kommer på köpet när du upprättar arbetet själv. Givetvis finns det flera olika sätt att motionera och du kan läsa mer om det på länken ovan.

Hälsa med en polermaskin!

Hälsa är otroligt viktigt och allt mer blir mer måna om att hålla hälsan uppe med tanke på att det idag nästan har blivit en norm med träning. Vi på polermaskinen rekommenderar att kombinera din hälsa och välmående med praktiskt arbete så som polering av din bil.

Senior

Är du dessutom senior blir det allt mer viktigt att upprätthålla din hälsa. Genom att polera din bil bidrar du hälsofrämjande samtidigt som du har god tid på dig att ge din bil, båt, husvagn eller motorcykel den kärlek som den behöver. Många tror att man måste gå snabba powerwalk´s eller träna på gym för att genera en god hälsa. Men vad många inte inser är att hederligt fysiskt arbete är minst lika bra som en powerwalk. Historiskt sätt har vi levt på savannen och därmed är våra gener skapta för ett liv även där. Ett liv på savannen består av mycket hårt arbete och leta mat vilket kan jämföras med polering av bilen med den enkla skillnaden att polera bilen täcker inte ens basala behov utan ger oss en tillfredsställelse när vi gett vår egendom den kärlek som den faktiskt är värd.